• Подарунок Войтович саджанці в контейнері

Подарунок Войтович
[ "ВИЕРУЛ", Молдова] Синоніми: V-60-29, Подарунок Войтович
Ювілей Войтович - столова форма винограду. Раннього терміну дозрівання - 115-120 днів. Кущі великої сили росту. Грона великі, 400-500 г, циліндричні, середньої щільності. Ягоди великі, 29,8 x 20,7 мм, масою 6,9-7,5 г, овальні, темно-рожеві. Смак гармонійний, з легким мускатом. М'якоть м'ясисто-соковита, шкірка щільна, але з'їдається. Цукристість 18-20%, кислотність 7-8 г / л. Пагони визрівають добре. Сумісність з підщеп хороша. Плодоносних пагонів 70-75%, число грон на втечу 1,4-1,6. Навантаження на кущ 35-40 очок, обрізка лоз на 6-8 очок. Морозостійкість -24 ° С. Може вирощуватися в полуукривной культурі. Форма Ювілей Войтович досить стійка до мілдью, середньо стійка до оїдіуму. Дегустаційна оцінка свіжого винограду 8,1 бала. Транспортабельність гарна.

Виноград
Вік саджанця Посадка 2021 року
Термін дозрівання Ранний (120-125 дней)
маса грона 400-500 г
маса ягоди 6,9-7,5 г
Колір ягоди темно-розовые
Смак гармоничный, с легким мускатом
Функціональність квітки Обоеполый
Сила росту куща сильнорослый
Морозостійкість -24°С
Стійкість до хвороб Средняя

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Подарунок Войтович саджанці в контейнері

  • 60,00 грн.


Схожі товари

Преображення

Преображення

Перетворення[Любительська селекція, В.Н. Крайнов]Перетворення - гібридна форма винограду аматорської селекції, дуже раннього терміну дозрівання. В умовах г.Новочеркасск дозріває в першій декаді серпня. Кущ дуже великої сили росту з дуже високою пасинко образовательной здатністю. Квітка двостатеві. Грона конічні або безформні, середньої щільності, іноді пухкі, масою 700-1500 г. Ягоди подовжено-овальні, дуже великі, середньою масою 13,9 г, рожеві, гармонійного смаку. М'якоть соковито-м'ясиста, шкірка середньої товщини. Цукристість соку ягід 17-19 г / 100 см3, кислотність 6-7 г / дм3. Пагони визрівають задовільно. Стійкість грибних хвороб на рівні 3,5-4 бали, до морозу нестійкий, вимагає обов'язкового укриття кущів на зиму. Транспортабельність і товарність дуже висока. Форма здатна давати другий повноцінний урожай на пасинках...

80,00 грн.

Руслан

Руслан

Руслан[Запоріжжю х подарунків Кубань]Руслан - гібридна форма винограду селекції В.В. Загорулько. Термін дозрівання ранній (110-115 днів). Кущі великої сили росту. Грона великі, частіше конічної форми, середньої щільності. Ягода дуже великий, маса 14-16 грам, овальна форма, гармонійний смак. М'якоть щільна і хрустка з легко з'їдається шкіркою. Урожай може довго зберігається на кущах. Маса грона 700-1500 г .Ягоди сині. М'якоть щільна, шкірка з'їдається. Смак гармонійний, відчуваються фруктові тони (слива). Транспортабельність висока. Стійкість до грибних захворювань вище середньої (2,5-3,0 балу), до морозу - до мінус 25 ° С...

60,00 грн.

Шоколадний (ПГ-12)

Шоколадний (ПГ-12)

Шоколадний (ПГ-12) [(Ката-Курган x Кіровабадскій столовий) x Антей Магарача]Ще цей сорт зустрічається і під іншими назвами (синонімами) Марадонна червона, Пам'яті Голодриги, Тайфи стійкий.Шоколадний - столова гібридна форма винограду, середнього або середньо-пізнього строку дозрівання, 130-145 днів. Дозріває в середині вересня. Грона великі і дуже великі, масою 700-1200 г, досягає до 2 кілограм і більше, циліндро-конічні, часто з крилом, середньої щільності. Колір ягід - на початку дозрівання рожево-червоний, потім червоно-корічневий.Ягода, в залежності від зони вирощування, буває від овальної до довгастої, майже циліндричної, розмір ягоди 8-9 грам, розміром 27-3-х22-25 мм. Шкірочка тонка, міцна. М'якоть м'ясиста, щільна. Смак приємний, гармонійний з шоколадними тонами. Кісточок в ягоді трохи - від 1 до 3. Дозріває в середині вересня. Сахаров в ягоді 16-17 г / см3, кислот - 5-6 г / дм3. При цьому дегустаційна оцінка 9,6 балів. Одна з найвищих! Кущі дуже великої сили росту. Пагони визрівають добре. Укорінюваність живців хороша. Навантаження 35-45 очок, обрізка лоз на 8-12 очок. Морозостійкість -23 - 24 ° С, слабо стійка до мілдью і оїдіуму, стійка до сірої гнилі. У зв'язку з цим досвідчені фахівці рекомендують проводити як мінімум 2 обробки фунгіцидами як до, так і після цвітіння.Транспортабельність гарна, виноград придатний для зимового зберігання в свіжому вигляді...

80,00 грн.

Нізіна

Нізіна

Нізіна(Талісман x Томайскій)[Любительська селекція, В.Н. Крайнов]Нізіна - столова форма винограду, ранньо-середнього або середнього терміну дозрівання, 125 - 130 днів. Тривалість вегетаційного періоду від початку розпускання бруньок до повного дозрівання ягід становить 125-130 днів. Дозріває в кінці серпня - початку вересня. Грона великі, масою 600-700 г, окремі до 1,5 кг, циліндро-конічні, середньої щільності. Ягоди великі і дуже великі, овальні, 30,4 x 22,3 мм, середньою масою 12-15 г, червоно-фіолетові, гармонійного смаку. М'якоть ягід м'ясисто-соковита, шкірка з'їдається. Насіння в ягоді 2 -3 шт. Особливість Нізіна - дуже раннє фарбування ягід, практично на 14 днів раніше споживчої зрілості ягід. Високий товарний вигляд. Транспортабельність гарна. Живці вкорінюються добре, вступають в плодоношення на 2 - 3 рік. Сумісність з підщеп хороша. Плодоносність очок біля основи висока, тому можна проводити коротку обрізку. Стійкість до мілдью і оїдіуму 3 - 3,5 бала. Форма винограду досить стійка до сірої гнилі. Осами не пошкоджується. Морозостійкість -23 ° С...

70,00 грн.

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний(Мегре Вагаас x Магарач 124-66-26).[НВФ «Ампелос», Україна]Лівадійський чорний - технічний сорт дозріває в середньо ранній термін, від першого листя до збору ягід не більше 130 - 140 днів (Ягоди чорного кольору наливаються соковитим соком вже до початку вересня). Квітка двостатеві. Гроно середня, циліндрична, рідше - циліндро конічна, крилата, середньої щільності, середня маса однієї знаходиться в межах 200-250 г. Ягода середня, округла, чорна, щільний восковий наліт обволікає сріблясто-синьої серпанком, приємного смаку, з тонким мускатним ароматом. Шкірочка тонка, міцна. Цукристість 21 -26%, кислотність 7-8 г / л. Урожайність 110-150 ц / га. . Кущі досягають свого максимального розміру на 4 рік вирощування. До цього часу здатні витримати навантаження до 60 - 80 очок, кількість плодоносних пагонів близько 80%. Кущі середньої сили росту, на кожен втечу припадати 1-4 грона. Кущі середньої сили росту, визрівання лози хороше. Навантаження до 30 очок на кущ при обрізанні на 2-3 очка. Сорт винограду Лівадійський чорний характеризується польовий стійкістю до мільдью, сіра гниль, оїдіум. Хвороби рідко відвідують його, але профілактична обробка повинна прісутствовать.Морозоустойчівость до -25 ° С. Рекомендується для приготування високоякісних легких і гармонійних десертних вин з тонами мускату, шоколаду, чорносливу. Дегустаційна оцінка - 8,0 бала (за 8-бальною шкалою).Особливість сорту полягає в оптимальних показниках кислотності і цукристості, а також в насиченому темному кольорі плодів, саме з цих причин його використовують для виробництва високоякісних легких десертних вин з нотками мускату, шоколаду та чорносливу...

80,00 грн.

Фіолетовий ранній

Фіолетовий ранній

Фіолетовий ранній(Північний (Сіянець Маленгра x В. амурензіс) x Мускат гамбурзький)[ВНДІВіВ ім. Я І. Потапенко, Росія]Фіолетовий ранній - універсальний сорт винограду з підвищеною стійкістю до хвороб і морозу. Квітка двостатеві. Гроно середньої величини (довжиною 15-17, шириною 10-12 см), конічна, часто лопастная, среднерихлая. Ніжка грона довга, зелена. Середня маса грона до 200 м Ягода середньої величини (діаметром 13-16 мм). Маса кожної ягоди 2-2,5 г, округла, фіолетово-синя з блакитно-сірим восковим нальотом. Шкірочка міцна. М'якоть соковита, дуже приємного смаку з оригінальним мускатним ароматом. Сік безбарвний.Насіння в ягоді 2-3.Фіолетовий ранній- конічні, пухкі грона, ягоди округлі, темно-фіолетові невеликі ягоди з сильно вираженим мускатним присмаком; довгі гребненожкі.Саджанці винограду з сланкими тонкими пагонами, з округлими, слаборассеченнимі листям. Листові пластинки слабовипуклоє, з гострими зубцями. Осіннє забарвлення листя жовта.Вегетаційний період від розпускання вічок до знімною зрілості ягід 134 дня.Для вживання в свіжому вигляді збір винограду проводять в першій декаді вересня, а для виробництва вина - в третій декаді вересня. Кущі середньої сили росту, без зрошення - слаборослиє. Визрівання однорічних пагонів задовільний.Сорт Фіолетовий ранній досить стійкий до мілдью і сірої гнилі ягід, уражається оїдіумом, бактеріальним раком. Стійкість до гроздевой листовійки і філоксери низька. Відрізняється підвищеною стійкістю до морозів (-25 ...- 27 ° С).Ранній термін дозрівання ягід в поєднанні з низькою кислотністю, мускатним ароматом і пухкої гроном роблять цей сорт цілком придатним для вживання ягід в свіжому віде.Сахарістость сусла досягає 16-22 г / 100 мл. Невисока кислотність ягід (3,8 г / л) визначає придатність сорту для приготування високоякісного ароматного виноградного соку, дегустаційна оцінка якого досягає 8,9 бала. Марочне десертне вино Мускат степова роза, готують на батьківщині сорти в Новочеркаську, відрізнялося високою якістю, гармонійністю, сильно розвиненими тонами троянди в букеті і смаку...

80,00 грн.

Кардинал АЗОС

Кардинал АЗОС

Кардинал АЗОС(Кріулянскій x Кардинал)[АЗОС, Анапа, Росія]Синоніми: Кардинал-Люкс, Незрівнянний, К-41Кардинал АЗОС - столовий сорт винограду, середньо-раннього терміну дозрівання (120-125 днів). Кущі сильнорослі. Форма грона Цилиндроконические або конічна, іноді безформна, щільність середня, середньою вагою 450 г, але найчастіше формуються більші грона, що набирають масу 1 кг і більше. Ягоди округлі, великі і дуже великі, 27x25 мм, 7-9 г, кольором від червоно до темно-синього. М'якоть хрустка, гармонійного смаку з мускатним присмаком. Цукристість 17-21%, кислотність 6-8 г / л. Коефіцієнт плодоношення 1,3. Обрізка середня і довга на 6-12 очок. Урожайність висока. Пагони визрівають добре. Виноград Кардинал АЗОС сумісний з більшістю підщеп. Для даного сорту рекомендує застосовувати середню і довгу обрізку, залишаючи від 6 до 12 очок на втечу. Для винограду характерна злегка підвищена морозостійкість до -23 ° С і стійкість до основних грибкових захворювань. Колір плодів біло-зелений, після дозрівання він набуває золотистий відтінок. Смак плодів даного сорту гармонійний, вміст цукру становить 17 - 20%...

70,00 грн.

Богун

Богун

Богун(Таїр х Кардинал)[УНІВіВ ім. В.Є. Таїрова, Україна]Богун – гібридна форма винограду, середнього терміну дозрівання (130-140 днів). Сила зростання кущів вища за середню або велика з дуже великим листям. Кетяг середній або великий, вагою 400-600 г (до 3,4 кг), ширококонічний або конічний, пухкий і середньої щільності. Ягода велика, 26х23 мм, яйцеподібна, червоно-фіолетова або коричнева. Шкірка міцна. М'якуш м'ясистий злегка хрусткий. Смак гармонійний. Цукровість - 15-16%, кислотність - 5-6 г/л. Визрівання пагонів задовільний. Висока врожайність. На кущі 50-75% пагонів є плодовими, при цьому на кожній пагоні формується 0,8-1,3 грона. Морозостійкість – 22 °С. Стійкість гф до мілдью та сірої гнилі середня (3-3,5 бала). Навантаження на кущ – 40-50 очок. Обрізання на 8-12 очок. Укорінюваність і сумісність з підщепами хороші. При високій вологості ягоди можуть розтріскуватися...

70,00 грн.