• Рогачевський (Витончений) саджанці в контейнері

Рогачевський (Витончений) отримано білоруськими селекціонерами. Універсальний сорт винограду ранньо-середнього терміну дозрівання, від початку розпускання бруньок і до повної зрілості проходить 115-125 днів. Кущі сильнорослі. Квітка двостатеві. Листя темно-зеленого кольору, сильно розсічені, трилопатеві, нижня поверхню листа біла, сильно опушена. Грона красиві, одномірні, масою до 250 г, циліндричні, плотностние. Ягоди великі, одномірні масою 5г, темно-фіолетові, солодкі, з легким ізабельних присмаком. Оптимальне навантаження на кущ 35-40 очок. Обрізка лоз плодоношення на 5-7 очок. Морозостійкість плодової бруньки - 27 С. Урожайність висока. Стійкість до захворювань підвищена. Живці вкорінюються добре. У південних районах Білорусі культивується без укриття на зиму. Придатний для приготування соків, вина і вживання в свіжому вигляді.

Виноград
Вік саджанця Посадка 2023 року (травень)
Термін дозрівання ранньо-середнього терміну (115-125 днів)
маса грона до 250 г
маса ягоди 5 г
Колір ягоди темно-фіолетові
Смак солодкі, з легким ізабельних присмаком
Функціональність квітки Двостатевий
Сила росту куща сильнорослий
Морозостійкість - 27 С
Стійкість до хвороб Висока

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Рогачевський (Витончений) саджанці в контейнері

  • 80,00 грн.


Схожі товари

Ніжний (К-878)

Ніжний (К-878)

Ніжний (К-878) (Вільдер х Перли Самба)[А.А. Кондрацкий, Київ, Україна]Синонім: НіжнийК-878 - столовий сорт винограду, виведений А.А. Кондрацьким від схрещування сортів Вільдер і Перли Саба. Кущі середньорослі, з короткими міжвузлями, листя слаборассеченние, ледь опушені знизу. Грона середнього розміру, округлі, гарного вигляду. Ягоди рожево-фіолетового кольору, масою 3-5 г, солодкі, з приємним мускатним (ізабелльним) смаком і ароматом. Врожайність середня. Листя слабо уражуються мільдью. Для сорту К-878 рекомендована обрізка плодових лоз на 4-6 очок.  ..

60,00 грн.

Сенека

Сенека

Сенека(Лігнау бланx Онтаріо)[США]Сенека - ізабельних сорт винограду, універсального призначення. Дуже ранній термін дозрівання. Сила росту кущів досить велика. Квітка двостатеві. Гроно середня або досить велика, часто з невеликим крилом, конічна, середньо щільна і пухка. Ягода великий, овально-видовжений, світло-зелений з жовтуватим відтінком. М'якоть слизова, з ізабельних смаком. Цукристість 17,8г / 100 см3, кислотність 7,0 г / дм3. Визрівання пагонів хороше. Урожайність висока. Сорт винограду Сенека стійкий до морозу (-25 ° С) і грибних хвороб. У нас Сенека використовується для споживання в свіжому вигляді. На північному сході США вирощується для виробництва вина і як столовий виноград. З легким мускатним ароматом, гармонійного смаку...

70,00 грн.

Кишмиш Красень

Кишмиш Красень

Кишмиш Красень(Антей Магарачский х понад ранній безнасінний Магарача)[ «Магарач», Україна]Кишмиш Красень - універсальний сорт винограду середнього терміну дозрівання для виробництва екологічно чистих столових і десертних вин, в тому числі типу «Кагор» і для вживання в свіжому вигляді, як безнасінний сорт.Виведений в НІВіВ «Магарач» методом генеративної гібридизації від схрещування сортів Антей магарацький х Сверхранний безнасінний Магарача.Сорт має генетично обумовленою стійкістю до біотичних (філоксера, мілдью, оїдіум, сіра гниль) і абіотичних (мороз, посуха) факторів середовища.Врожайність до 180 ц / га.Сахаронакопленіе 30 г / 100 см3.Вихід сусла до 78%.Уведений до Реєстру сортів рослин для промислового вирощування в Україні з 2008 року...

80,00 грн.

Алтай

Алтай

Алтай [Фрумоаса албе х Восторг]Алтай - столовий сорт винограду ранньо-середнього терміну дозрівання, який був виведений селекціонером Шаровим на просторах Алтаю.Ягоди вражають своїми розмірами, масою до 16 г, зустрічаються і 25 г, форма може бути ідеально круглої або слабо овальної, ніжного салатово - білого кольору. При поганій погоді влітку з'являється горошеніе.Ягоди досягають технічної зрілості в третій декаді серпня (120-125 днів). Грона середнього розміру в формі конуса, маса грона 1000-1500 грам. Смакові якості багаті, гармонія кисло-солодкого напрямки доповнюється нотками мускатного аромату. Ягода відрізняється м'ясистої соковитою м'якоттю з одним або двома насінням, оси її не турбують. Склад соку цукор 17-23%, кислота 6-8 г / л.Нагрузка 15-20 очок, обрізка лоз на 8-12 очок. Стійкий до морозу до -25 ° С.Стійкість до оїдіуму і мілдью середня - 3,0 бала, стійкий до сірої гнилі.Вино з цього сорту має дивовижний смак...

60,00 грн.

Чорний доктор

Чорний доктор

Чорний доктор (УВАГА !!! В РІЗНИХ РЕГІОНАХ Виноград МАЄ СВІЙ СМАК !!!)Чорний доктор - старовинний сорт винограду. Цей сорт був привезений з Вірменії, але Українські виноградарі вивели цей сорт з більш високою морозостійкістю до 30 ° С. Там він вирощувався більше 2000 років. Назви його не знали, але оскільки вина з винограду даного сорту мають високі цілющі властивості, його в народі прозвали Чорний доктор.Термін дозрівання ранньо-середній або середній. Від початку вегитации до дозрівання в звичайні роки 137-145 днів. В умовах київської області дозріває в другій половині вересня. Лоза визріває добре, більш ніж на 3/4 приросту. Визріла лоза темно-коричневого кольору. Живці вкорінюються добре. У саджанців виходить добре розвинена коренева система. Квітка двостатеві. Характерною особливістю сорту є рожевого забарвлення квіток у верхній частині квітконоса. На втечу від двох до шести квітконосів.Пагони середньої сили росту, або вище середньої.Грона конічні або циліндро-конічні, середні, середньої щільності, масою до 150-200 грам.Ягоди середні, розміром до 15-20мм, круглі або овальні. Шкірочка щільна, чорного кольору. М'якоть соковита, дуже добре пофарбована в чорний колір. Смак сортовий, нагадує смак чорносливу, в деяких випадках вишні. У ягоді 2-4 насінини, великі. Цукристість соку ягід до 25-26 г / 100 мл, при кислотності 6-8 г / л. В умовах Київської області цукристість до 20 г / л. Обрізка лоз плодоношення середня. Гарні результати виходять при короткій обрізці. Але, коротше, ніж 4 очка на лозі плодоношення залишати не треба. При правильній агротехніці урожайність середня і навіть висока. Ягоди при перезріванні можуть заізюмліваются на гронах.Стійкість до захворювань підвищена. В умовах Київської області виноградарі вирощують цей сорт без приховування лоз плодоношення на зиму. При цьому отримують високі врожаї.З даного сорту винограду отримують високоякісні вина з високими лікувальними властивостями. Вино виходить щільне, тягуче. У смаку присмак шоколаду і аромат чайної троянди...

140,00 грн.

Гриф

Гриф

Гриф (Буффало х Восторг). Сорт селекції США, раннього терміну дозрівання. Сорт дозріває в 20-х числах серпня. Кущі сильно рослі, листя цільні. Гроно конічна, середньої щільності невеликих розмірів - 150-300 м Ягода кругла, 3-4 г, синього кольору, солодка, з ізабельних ароматом. Грона і ягода має вигляд погіршеної варіанти Буффало.Отлічается невибагливістю, гарну стійкість до комплексу несприятливих умов. Дає помірний урожай в порівнянні з Буффало. Але визріває повністю, живці укорінюються добре Морозостійкість -до -25 ° С...

80,00 грн.

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний(Мегре Вагаас x Магарач 124-66-26).[НВФ «Ампелос», Україна]Лівадійський чорний - технічний сорт дозріває в середньо ранній термін, від першого листя до збору ягід не більше 130 - 140 днів (Ягоди чорного кольору наливаються соковитим соком вже до початку вересня). Квітка двостатеві. Гроно середня, циліндрична, рідше - циліндро конічна, крилата, середньої щільності, середня маса однієї знаходиться в межах 200-250 г. Ягода середня, округла, чорна, щільний восковий наліт обволікає сріблясто-синьої серпанком, приємного смаку, з тонким мускатним ароматом. Шкірочка тонка, міцна. Цукристість 21 -26%, кислотність 7-8 г / л. Урожайність 110-150 ц / га. . Кущі досягають свого максимального розміру на 4 рік вирощування. До цього часу здатні витримати навантаження до 60 - 80 очок, кількість плодоносних пагонів близько 80%. Кущі середньої сили росту, на кожен втечу припадати 1-4 грона. Кущі середньої сили росту, визрівання лози хороше. Навантаження до 30 очок на кущ при обрізанні на 2-3 очка. Сорт винограду Лівадійський чорний характеризується польовий стійкістю до мільдью, сіра гниль, оїдіум. Хвороби рідко відвідують його, але профілактична обробка повинна прісутствовать.Морозоустойчівость до -25 ° С. Рекомендується для приготування високоякісних легких і гармонійних десертних вин з тонами мускату, шоколаду, чорносливу. Дегустаційна оцінка - 8,0 бала (за 8-бальною шкалою).Особливість сорту полягає в оптимальних показниках кислотності і цукристості, а також в насиченому темному кольорі плодів, саме з цих причин його використовують для виробництва високоякісних легких десертних вин з нотками мускату, шоколаду та чорносливу...

80,00 грн.

Буффало

Буффало

БуффалоГерберт x Уоткінс) - (Herbert x Watkins)[Нью-йоркська Державна Експериментальна Сільськогосподарська Станція, Корнельский університет, США]Буффало - універсальний сорт винограду, селекції 1938 року. Ранньо-середнього дозрівання. Дозріває на початку вересня. Кущ сильнорослий, з довгими міжвузлями. Листя за формою і забарвленням схожі на сорт Лідія, знизу сильно опушені. Квітка двостатеві. Грона від середнього до великого розміру 200-500 г, пухкі, конічні. Ягода темно-синього кольору, кругла, масою 3-5 г, м'якоть неослізлая, солодкого смаку, з приємним гармонійним ароматом. Має оригінальний суничний смак. Сахаронакопленіе від 18 до 21%, при кислотності від 5,4 до 9,9 г / л. Сорт винограду Буффало відрізняється порівняно високою зимостійкістю -27 ... -30 ° С, стійкістю до мілдью і сірої гнилі ягід. При гарному догляді кущі сильнорослі, добре заплітають балкони, стіни будинків, тераси. Ягоди винограду можна вживати у свіжому вигляді, а також для приготування ароматного соку і вина...

80,00 грн.