• Гриф саджанці в контейнері

Гриф (Буффало х Восторг). Сорт селекції США, раннього терміну дозрівання. Сорт дозріває в 20-х числах серпня. Кущі сильно рослі, листя цільні. Гроно конічна, середньої щільності невеликих розмірів - 150-300 м Ягода кругла, 3-4 г, синього кольору, солодка, з ізабельних ароматом. Грона і ягода має вигляд погіршеної варіанти Буффало.Отлічается невибагливістю, гарну стійкість до комплексу несприятливих умов. Дає помірний урожай в порівнянні з Буффало. Але визріває повністю, живці укорінюються добре Морозостійкість -до -25 ° С.

Виноград
Вік саджанця Посадка 2023 року (травень)
Термін дозрівання Ранній (110-115 днів)
маса грона 150-300 г
маса ягоди 3-4 г
Колір ягоди синій
Смак изабелла
Функціональність квітки Двостатевий
Сила росту куща Сильнорослий
Морозостійкість -25 °С

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Гриф саджанці в контейнері

  • 80,00 грн.


Схожі товари

Сенека

Сенека

Сенека(Лігнау бланx Онтаріо)[США]Сенека - ізабельних сорт винограду, універсального призначення. Дуже ранній термін дозрівання. Сила росту кущів досить велика. Квітка двостатеві. Гроно середня або досить велика, часто з невеликим крилом, конічна, середньо щільна і пухка. Ягода великий, овально-видовжений, світло-зелений з жовтуватим відтінком. М'якоть слизова, з ізабельних смаком. Цукристість 17,8г / 100 см3, кислотність 7,0 г / дм3. Визрівання пагонів хороше. Урожайність висока. Сорт винограду Сенека стійкий до морозу (-25 ° С) і грибних хвороб. У нас Сенека використовується для споживання в свіжому вигляді. На північному сході США вирощується для виробництва вина і як столовий виноград. З легким мускатним ароматом, гармонійного смаку...

70,00 грн.

Кишмиш Рілайнс пинк сідліс (РПС)

Кишмиш Рілайнс пинк сідліс (РПС)

Рілайнс пинк сідліс (кишмиш Надійний)(Онтаріо x Саффолк ред)[Університет штату Арканзас, США]Рілайнс пинк сідліс (Reliance Seedless) - безнасінний сорт винограду. Раннього терміну дозрівання (105-110 днів). Дозріває на початку серпня. Кущі сильнорослі. Грона середньою вагою 300-600 г, циліндро-конічні, помірно щільні. Ягоди округлі, дрібні, масою 2-3 г, рожеві, приємного смаку з легким ароматом лабруска. Бессемянность I категорії, рудименти дуже дрібні, практично не відчуваються при їжі, м'якоть соковита, тане, шкірка міцна, не товста, відділяється мішечком. Цукристість висока до 24%, кислотність 6-7 г / л. Визрівання пагонів хороше, більше 80%. Плодоносних пагонів до 45%, коефіцієнт плодоносності 1,9. Навантаження 45-50 очок. При схемі посадки 3 x 1,5 м, довжина обрізки 6-8 очок. Врожайність середня 120-150 ц / га. Морозостійкість до -27 ° С. За даними оригінатора - мінус 34 ° С - самий морозостійкий сорт винограду з виведених Університетом штату Арканзас. Сорт винограду Рілайнс пинк сідліс придатний для вирощування в неукривной культурі. При вологій погоді під час дозрівання ягоди можуть розтріскуватися. Стійкість до мільдью 3,5 бала, оїдіуму 3,5-4,0 бала. Дегустаційна оцінка свіжого винограду 7,4 бала, сушеної продукції 7,6 бала...

70,00 грн.

Блек гранд

Блек гранд

Блек гранд[Фест х Галібер Кулондр 256-28]Синонім - сіянець 68042.Блек гранд - столова гібридна форма винограду середнього терміну дозрівання, припадає на кінець серпня. Кущі великої сили росту, зі своєрідними звисаючими листям. Квітка обох статей Грона велика, циліндро-конічна або конічна форма, среднерихлий або пухкий, вага 600-1000 грам., Ягода великий, дуже гарний, нагадує форма крапелька, від темно синього до чорного кольору. ВЕС 8-10 грам ягоди, Смак приємний гармонійний з характерним присмаком. Шкірочка щільна, м'якоть м'ясисто-соковита. Має високу стійкість до мілдью, стійкість до оїдіуму середня, морозостійкість до -28 С...

70,00 грн.

Маркетт

Маркетт

Маркетт(Міннесота 1094 x Рава нуар)[Університет штату Міннесота, США]Маркетт (Marquette) - перспективний красновінного сорт винограду, який поєднує високу стійкість до морозу і хвороб з чудовою якістю одержуваних з нього вин. Середнього терміну дозрівання 125-130 днів. Розмір грон стандартний для технічних сортів винограду. У довжину вони досягають 10-11 см, їх середня вага коливається в межах 90-110 грам. Ягоди невеликі, округлі, темно-сині або чорні, покриті сизим захисним нальотом пруїном. М'якоть забарвлена ​​в світло-рожевий колір, на смак вона досить гармонійна, але яскраві сортові відтінки в ароматі свіжих ягід не простежується. Шкірочка ягід тонка, але при цьому досить міцна. Кісточки присутні, однак складають в загальній масі врожаю незначну частину. Вихід соку у сорту досягає 70-75% від ваги зібраного винограду.Діаметр виноградини 12-14 мм, звичайна маса 1,1-1,2 грама. Сахаронакопленіе сорти високе, в середньому 26%, кислотність вище середньої - pH фактор 2.9. Для зниження кислотності у вині рекомендується яблучно-молочне бродіння. Врожайність 80-100 ц / га. Сорт винограду Маркетт має видатну морозостійкість - надземна частина куща витримує зниження температури до -38 ° С, при цьому має високу стійкість до грибних захворювань (мілдью, оїдіум і чорна гниль), в окремі роки потрібні мінімальні обробки фунгіцидами. Помірно стійкий до листовій формі філоксери. Пагони ростуть вертикально, що зводить до мінімуму необхідність в зелених операціях, кущі краще освітлені, що в свою чергу поліпшення якості вина. На втечу зазвичай два грона. На думку американських експертів Маркетт починає нову еру гібридних сортів винограду, що володіють високою стійкістю до морозів і хвороб і даючи вина на рівні європейських сортів. Експериментальні вина з Маркетт відмінної якості, краще вин з більшості гібридних сортів. Дегустатори відзначили привабливий глибокий червоний колір, аромати вишні, чорного перцю, спецій, іноді з тонами ожини, сливи, тютюну, шкіри, помірну структуру танинов. Придатний для виробництва десертних і напівсолодких вин, через високу цукристості столові вина високоалкогольние (на рівні 14%), рекомендується змішування з менш цукристими сортами. Перші дані витримки вина з Маркетт в дубових бочках обнадіюють, збільшуючи складність вина, надаючи йому більше тіла і структури...

50,00 грн.

Алтай

Алтай

Алтай [Фрумоаса албе х Восторг]Алтай - столовий сорт винограду ранньо-середнього терміну дозрівання, який був виведений селекціонером Шаровим на просторах Алтаю.Ягоди вражають своїми розмірами, масою до 16 г, зустрічаються і 25 г, форма може бути ідеально круглої або слабо овальної, ніжного салатово - білого кольору. При поганій погоді влітку з'являється горошеніе.Ягоди досягають технічної зрілості в третій декаді серпня (120-125 днів). Грона середнього розміру в формі конуса, маса грона 1000-1500 грам. Смакові якості багаті, гармонія кисло-солодкого напрямки доповнюється нотками мускатного аромату. Ягода відрізняється м'ясистої соковитою м'якоттю з одним або двома насінням, оси її не турбують. Склад соку цукор 17-23%, кислота 6-8 г / л.Нагрузка 15-20 очок, обрізка лоз на 8-12 очок. Стійкий до морозу до -25 ° С.Стійкість до оїдіуму і мілдью середня - 3,0 бала, стійкий до сірої гнилі.Вино з цього сорту має дивовижний смак...

60,00 грн.

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний(Мегре Вагаас x Магарач 124-66-26).[НВФ «Ампелос», Україна]Лівадійський чорний - технічний сорт дозріває в середньо ранній термін, від першого листя до збору ягід не більше 130 - 140 днів (Ягоди чорного кольору наливаються соковитим соком вже до початку вересня). Квітка двостатеві. Гроно середня, циліндрична, рідше - циліндро конічна, крилата, середньої щільності, середня маса однієї знаходиться в межах 200-250 г. Ягода середня, округла, чорна, щільний восковий наліт обволікає сріблясто-синьої серпанком, приємного смаку, з тонким мускатним ароматом. Шкірочка тонка, міцна. Цукристість 21 -26%, кислотність 7-8 г / л. Урожайність 110-150 ц / га. . Кущі досягають свого максимального розміру на 4 рік вирощування. До цього часу здатні витримати навантаження до 60 - 80 очок, кількість плодоносних пагонів близько 80%. Кущі середньої сили росту, на кожен втечу припадати 1-4 грона. Кущі середньої сили росту, визрівання лози хороше. Навантаження до 30 очок на кущ при обрізанні на 2-3 очка. Сорт винограду Лівадійський чорний характеризується польовий стійкістю до мільдью, сіра гниль, оїдіум. Хвороби рідко відвідують його, але профілактична обробка повинна прісутствовать.Морозоустойчівость до -25 ° С. Рекомендується для приготування високоякісних легких і гармонійних десертних вин з тонами мускату, шоколаду, чорносливу. Дегустаційна оцінка - 8,0 бала (за 8-бальною шкалою).Особливість сорту полягає в оптимальних показниках кислотності і цукристості, а також в насиченому темному кольорі плодів, саме з цих причин його використовують для виробництва високоякісних легких десертних вин з нотками мускату, шоколаду та чорносливу...

80,00 грн.

Буффало

Буффало

БуффалоГерберт x Уоткінс) - (Herbert x Watkins)[Нью-йоркська Державна Експериментальна Сільськогосподарська Станція, Корнельский університет, США]Буффало - універсальний сорт винограду, селекції 1938 року. Ранньо-середнього дозрівання. Дозріває на початку вересня. Кущ сильнорослий, з довгими міжвузлями. Листя за формою і забарвленням схожі на сорт Лідія, знизу сильно опушені. Квітка двостатеві. Грона від середнього до великого розміру 200-500 г, пухкі, конічні. Ягода темно-синього кольору, кругла, масою 3-5 г, м'якоть неослізлая, солодкого смаку, з приємним гармонійним ароматом. Має оригінальний суничний смак. Сахаронакопленіе від 18 до 21%, при кислотності від 5,4 до 9,9 г / л. Сорт винограду Буффало відрізняється порівняно високою зимостійкістю -27 ... -30 ° С, стійкістю до мілдью і сірої гнилі ягід. При гарному догляді кущі сильнорослі, добре заплітають балкони, стіни будинків, тераси. Ягоди винограду можна вживати у свіжому вигляді, а також для приготування ароматного соку і вина...

80,00 грн.

Рогачевський (Витончений)

Рогачевський (Витончений)

Рогачевський (Витончений) отримано білоруськими селекціонерами. Універсальний сорт винограду ранньо-середнього терміну дозрівання, від початку розпускання бруньок і до повної зрілості проходить 115-125 днів. Кущі сильнорослі. Квітка двостатеві. Листя темно-зеленого кольору, сильно розсічені, трилопатеві, нижня поверхню листа біла, сильно опушена. Грона красиві, одномірні, масою до 250 г, циліндричні, плотностние. Ягоди великі, одномірні масою 5г, темно-фіолетові, солодкі, з легким ізабельних присмаком. Оптимальне навантаження на кущ 35-40 очок. Обрізка лоз плодоношення на 5-7 очок. Морозостійкість плодової бруньки - 27 С. Урожайність висока. Стійкість до захворювань підвищена. Живці вкорінюються добре. У південних районах Білорусі культивується без укриття на зиму. Придатний для приготування соків, вина і вживання в свіжому вигляді...

80,00 грн.