• Онтаріо саджанці в контейнері

Онтаріо
(Уїнчелл x Даймонд)
[Нью-йоркська Державна Експериментальна Сільськогосподарська Станція, Корнельский університет, США]
Онтаріо стійкий до низьких температурних показників. Добре переносить морози, що досягають - 30º. Сорт винограду середньо-раннього періоду дозрівання. Плоди зберігаються на кущу до кінця вересня. Кущі середньорослі. Листя великі й дуже великі, слабо-або среднерассеченние, трьох-, рідко п'ятилопатеве, знизу покриті густим щетинисто-паутіністим опушенням. Квітка двостатеві. Грона мають циліндричну форму, їх вага досягає 200 м, середньої щільності. Ягоди великі і середні, округлі, маса їх становить приблизно 3,3 м
Зеленувато-білі, при повному дозріванні з золотистим відтінком, з ізабельних присмаком. Дуже ароматні. М'якоть слизова. Визрівання пагонів хороше. Врожайність середня. Онтаріо грибними хворобами пошкоджується слабо. Вміст цукру становить 17 - 20%.
Використовується виноград як в свіжому вигляді, так і в їдальнях і технічних цілях.


Виноград
Вік саджанця Посадка 2023 року (травень)
Термін дозрівання ранне-середнього терміну (117-125 днів) дозріває в кінці серпня-початку вересня
маса грона 200 г
маса ягоди 3.3 г
Колір ягоди Зеленувато-білі, при повному дозріванні з золотистим відтінком,
Смак з ізабельних присмаком.
Функціональність квітки Двостатевий
Сила росту куща середньо-сильна
Морозостійкість -30 °С
Стійкість до хвороб Висока

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Онтаріо саджанці в контейнері

  • 80,00 грн.


Схожі товари

Маркетт

Маркетт

Маркетт(Міннесота 1094 x Рава нуар)[Університет штату Міннесота, США]Маркетт (Marquette) - перспективний красновінного сорт винограду, який поєднує високу стійкість до морозу і хвороб з чудовою якістю одержуваних з нього вин. Середнього терміну дозрівання 125-130 днів. Розмір грон стандартний для технічних сортів винограду. У довжину вони досягають 10-11 см, їх середня вага коливається в межах 90-110 грам. Ягоди невеликі, округлі, темно-сині або чорні, покриті сизим захисним нальотом пруїном. М'якоть забарвлена ​​в світло-рожевий колір, на смак вона досить гармонійна, але яскраві сортові відтінки в ароматі свіжих ягід не простежується. Шкірочка ягід тонка, але при цьому досить міцна. Кісточки присутні, однак складають в загальній масі врожаю незначну частину. Вихід соку у сорту досягає 70-75% від ваги зібраного винограду.Діаметр виноградини 12-14 мм, звичайна маса 1,1-1,2 грама. Сахаронакопленіе сорти високе, в середньому 26%, кислотність вище середньої - pH фактор 2.9. Для зниження кислотності у вині рекомендується яблучно-молочне бродіння. Врожайність 80-100 ц / га. Сорт винограду Маркетт має видатну морозостійкість - надземна частина куща витримує зниження температури до -38 ° С, при цьому має високу стійкість до грибних захворювань (мілдью, оїдіум і чорна гниль), в окремі роки потрібні мінімальні обробки фунгіцидами. Помірно стійкий до листовій формі філоксери. Пагони ростуть вертикально, що зводить до мінімуму необхідність в зелених операціях, кущі краще освітлені, що в свою чергу поліпшення якості вина. На втечу зазвичай два грона. На думку американських експертів Маркетт починає нову еру гібридних сортів винограду, що володіють високою стійкістю до морозів і хвороб і даючи вина на рівні європейських сортів. Експериментальні вина з Маркетт відмінної якості, краще вин з більшості гібридних сортів. Дегустатори відзначили привабливий глибокий червоний колір, аромати вишні, чорного перцю, спецій, іноді з тонами ожини, сливи, тютюну, шкіри, помірну структуру танинов. Придатний для виробництва десертних і напівсолодких вин, через високу цукристості столові вина високоалкогольние (на рівні 14%), рекомендується змішування з менш цукристими сортами. Перші дані витримки вина з Маркетт в дубових бочках обнадіюють, збільшуючи складність вина, надаючи йому більше тіла і структури...

70,00 грн.