• Кодрянка саджанці в контейнері

Кодрянка
(Молдова x Маршальський)
[ "ВИЕРУЛ", Молдова]
Синонім: Black magic
Кодрянка - ранній столовий сорт винограду, з підвищеною стійкістю до хвороб. Від початку розпускання бруньок до зрілості ягід проходить 110-118 днів. Кущі винограду сильнорослі. Маса грона 400-600 г, окремі до 1,5 кг. Ягода велика 31 x 19 мм, 7-9 г, темно-фіолетова. Смак простий, але завдяки щільній м'якоті, невеликій кількості легко відокремлюваних насіння, шкірці не відчувається при їжі - смакові якості добрі. Сахаронакопленіе до 18-19%, при кислотності 6-7 г / л. Споживча зрілість настає швидко: вже при цукристості 12-14% виноград цілком їстівний, завдяки швидкому зниженню кислотності у цього сорту винограду. Грона можуть довго висіти на кущах без втрати смакових качеств.У Кодрянка є схильність до горошенія, особливо помітна в несприятливі для цвітіння роки, але для любителів повозитися мінус можна перетворити в плюс застосовуючи гиббереллин, для отримання великих безнасінних ягід. Урожайність висока. Стійкість до мільдью у сорту 2,5-3,0 бала, до морозу -23 ° С. Маючи свої діри в агробіології в цілому дуже гідний сорт винограду для присадибної виноградарства.

Виноград
Вік саджанця Посадка 2021 року
Термін дозрівання Ранній (110-115 днів)
маса грона 400-600 г, до 1,5 кг
маса ягоди 7-9 г
Колір ягоди темно-фіолетова
Смак Гармонійний
Функціональність квітки Двостатевий
Сила росту куща Сильнорослий
Морозостійкість -23 °С
Стійкість до хвороб Середня

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Кодрянка саджанці в контейнері

  • 60,00 грн.


Схожі товари

Пам'яті Вчителя

Пам'яті Вчителя

Пам'яті Вчителя(Талісман х Кардинал)[селекція Павловського Є.Г.].Пам'яті Вчителя - сорт винограду, дуже раннього терміну дозрівання. Дозріває наприкінці липня - на початку серпня. Квітка двостатева. Кущі великої сили росту. Урожайна. Грона циліндроконічні, середньої щільності, великі і дуже великі, масою 900-1000 г, окремі до 1500 г. Ягоди дуже великі, масою 10-15 г, овальні, мають привабливий темний колір, в якому поєднується червоний, фіолетовий і синій, при цьому ягоди покриті червонувато-рожевим нальотом. Смак гармонійний, при повному визріванні спостерігається легкий мускатний аромат. Морозостійкість до -23 °С. Стійкість до грибкових захворювань у гібридної форми заявлена як висока. Пагони визрівають дуже добре, практично на всю довжину. При обрізанні зазвичай залишають 6-8 вічок.Сорт має великі перспективи для вирощування в місцевостях з відносно м'яким кліматом. Цей виноград вирізняється хорошою і вищою за середню врожайністю. Виноградарі називають Пам'ять Вчителя конкурентом крупно-ягідному Рошфору - ще одному темно-ягідному сорту, що дозріває в ранні терміни...

90,00 грн.

Руслан

Руслан

Руслан[Запоріжжю х подарунків Кубань]Руслан - гібридна форма винограду селекції В.В. Загорулько. Термін дозрівання ранній (110-115 днів). Кущі великої сили росту. Грона великі, частіше конічної форми, середньої щільності. Ягода дуже великий, маса 14-16 грам, овальна форма, гармонійний смак. М'якоть щільна і хрустка з легко з'їдається шкіркою. Урожай може довго зберігається на кущах. Маса грона 700-1500 г .Ягоди сині. М'якоть щільна, шкірка з'їдається. Смак гармонійний, відчуваються фруктові тони (слива). Транспортабельність висока. Стійкість до грибних захворювань вище середньої (2,5-3,0 балу), до морозу - до мінус 25 ° С...

60,00 грн.

Шоколадний (ПГ-12)

Шоколадний (ПГ-12)

Шоколадний (ПГ-12) [(Ката-Курган x Кіровабадскій столовий) x Антей Магарача]Ще цей сорт зустрічається і під іншими назвами (синонімами) Марадонна червона, Пам'яті Голодриги, Тайфи стійкий.Шоколадний - столова гібридна форма винограду, середнього або середньо-пізнього строку дозрівання, 130-145 днів. Дозріває в середині вересня. Грона великі і дуже великі, масою 700-1200 г, досягає до 2 кілограм і більше, циліндро-конічні, часто з крилом, середньої щільності. Колір ягід - на початку дозрівання рожево-червоний, потім червоно-корічневий.Ягода, в залежності від зони вирощування, буває від овальної до довгастої, майже циліндричної, розмір ягоди 8-9 грам, розміром 27-3-х22-25 мм. Шкірочка тонка, міцна. М'якоть м'ясиста, щільна. Смак приємний, гармонійний з шоколадними тонами. Кісточок в ягоді трохи - від 1 до 3. Дозріває в середині вересня. Сахаров в ягоді 16-17 г / см3, кислот - 5-6 г / дм3. При цьому дегустаційна оцінка 9,6 балів. Одна з найвищих! Кущі дуже великої сили росту. Пагони визрівають добре. Укорінюваність живців хороша. Навантаження 35-45 очок, обрізка лоз на 8-12 очок. Морозостійкість -23 - 24 ° С, слабо стійка до мілдью і оїдіуму, стійка до сірої гнилі. У зв'язку з цим досвідчені фахівці рекомендують проводити як мінімум 2 обробки фунгіцидами як до, так і після цвітіння.Транспортабельність гарна, виноград придатний для зимового зберігання в свіжому вигляді...

80,00 грн.

Надія АЗОС

Надія АЗОС

Надія АЗОС(Молдова x Кардинал)[АЗОС, Анапа, Росія]Надія АЗОС - столовий сорт винограду ранньо-середнього терміну дозрівання, 120-130 днів. Дозріває переважно в другій декаді серпня або початку третьої. Кущі сильнорослі. Квітка двостатеві. Грона середньої щільності або пухкі, конічні або гіллясті вагою 500-800 г деякі до 2 кг. Ягода 6-8 г (29 х 23 мм) подовжено-овальна, темно-синього або майже чорного кольору з пруїном. Смак гармонійний. М'якоть хрустка, м'ясисто-соковита. Стійкість до мілдью, сірої гнилі ягід, оїдіуму - підвищена - 3,0-3,5 бала. Морозостійкість середня -22 ° С. Має високі показники товарності і транспортабельності, непоганий сорт винограду. Навантаження на кущ 35-45 очок. Обрізка плодових лоз на 6-10 очок. Можна обрізати на 2-3 нирки. Кисті при цьому будуть дуже великі. Кущ не любить загущення пагонами, вимагає нормування...

70,00 грн.

Нізіна

Нізіна

Нізіна(Талісман x Томайскій)[Любительська селекція, В.Н. Крайнов]Нізіна - столова форма винограду, ранньо-середнього або середнього терміну дозрівання, 125 - 130 днів. Тривалість вегетаційного періоду від початку розпускання бруньок до повного дозрівання ягід становить 125-130 днів. Дозріває в кінці серпня - початку вересня. Грона великі, масою 600-700 г, окремі до 1,5 кг, циліндро-конічні, середньої щільності. Ягоди великі і дуже великі, овальні, 30,4 x 22,3 мм, середньою масою 12-15 г, червоно-фіолетові, гармонійного смаку. М'якоть ягід м'ясисто-соковита, шкірка з'їдається. Насіння в ягоді 2 -3 шт. Особливість Нізіна - дуже раннє фарбування ягід, практично на 14 днів раніше споживчої зрілості ягід. Високий товарний вигляд. Транспортабельність гарна. Живці вкорінюються добре, вступають в плодоношення на 2 - 3 рік. Сумісність з підщеп хороша. Плодоносність очок біля основи висока, тому можна проводити коротку обрізку. Стійкість до мілдью і оїдіуму 3 - 3,5 бала. Форма винограду досить стійка до сірої гнилі. Осами не пошкоджується. Морозостійкість -23 ° С...

70,00 грн.

Ізабелла Банська

Ізабелла Банська

Ізабелла Банська(Vitis Vinifera х Vitis Lambrusca)[з'явився мимоволі, внаслідок природної селекції]Ізабелла Банська (великоплідна) - столово-технічний сорт, що з'явився спонтанно, в результаті природної селекції, ранньо-середнього терміну дозрівання, 120-125 днів. Дозріває раніше, ніж звичайна Ізабелла, на один місяць. Дуже сильноросла. Квітка функціонально двостатева. Кетяги дрібні, 150-180 г, конічні, середньої щільності. Ягоди середні, округлі, середньою масою 2,5-3,5 г, чорно-фіолетові з густим нальотом сизо-сірого кольору, ізабельного смаку, переважає мускатний відтінок, м'якоть кисло-солодка, слизова, блідо-зеленого або зеленувато-жовта з легко впізнаваним присмаком, що нагадує садову суницю. Кісточок у ягодах небагато, шкірка міцна. Цукровість 19-21%, кислотність 6-7 г/л. Плодоносних пагонів 80-90%, коефіцієнт плодоношення 1,8-2,0. Урожайність висока за рахунок того, що на кожній плодоносній пагоні формується по 2–3 пензлі (взагалі, чим більше грон, тим менша маса кожної з них). У середньому з дорослої лози знімають 50-60 кг винограду.Щітки у винограду Ізабелла не надто великі, але врожайність від цього не страждає. Морозостійкість -29 ° С, форма винограду невибагливий у догляді, стійка до грибних хвороб. Транспортабельність хороша. Може оброблятися на альтанках у культурі. Ізабелла відноситься до категорії універсальних сортів. У смаку плодів переважає мускатний відтінок, з ягід сортів Ізабелла виробляють джеми та варення, висококласні вина та соки (домашні заготівлі з неї зберігають властивий свіжому винограду аромат).Урожай визріває пізно, у першій декаді жовтня. Зрозуміти, що ягоди встигли, дуже легко за «мускатним» ароматом, що розповсюджується ними. Першого плодоношення очікується через 3-4 роки після висадки саджанця винограду в грунт...

50,00 грн.

Подарунок Ірині

Подарунок Ірині

Подарунок Ірині(Талісман х суміш пилку Глаша та Елегант)[Вишневецький Н.П., Україна]Подарунок Ірині – столовий сорт винограду ранньо-середнього терміну дозрівання (125-130 днів). Дозрівання припадає на середину серпня.Кущі сорти сильнорослі, тип квітки двостатевий. Кетяги конічні, ошатні, оптимальної щільності, горошення не спостерігається, масою 500-700 гр, на дорослих кущах до 1500 г і більше. Ягоди овальні, темно-рожеві або яскраво-червоні, дуже великі масою 14-16 г і більше. М'якуш щільний, шкірка міцна але з'їдається, не розтріскуються після дощів. У регіонах, де мають місце перепади температур у період дозрівання, ягоди можуть забарвлюватися до червоно-фіолетового. Для сорту Подарунок Ірині рекомендується обрізання плодових лоз на 8-10 очок, при цьому розмір грон та врожайність куща збільшуються. Стійкість до хвороб середня. Морозостійкість сорту потребує додаткового вивчення, але автором описується як висока (до -25 ° C). Сорт винограду Подарунок Ірині відрізняється високою врожайністю, стабільністю плодоношення, гарною транспортабельністю та товарними якостями.Опис складено з огляду на відгуки виноградарів-аматорів різних регіонів країни...

80,00 грн.

Андрюша, Алло

Андрюша, Алло

Андрюша, Алло (Червоний х Лора) - нова гібридна форма селекції Балабанова А. Ф. 2005 року нова гібридна форма раннього терміну дозрівання, 110-115 днів.Квітка двостатеві. Кущі сильнорослі або вище середньої сили росту. Визрівання пагонів хороше. Грона великі, масою від 700 грам, окремі до 2 кг, помірно-щільні, рідше з крилом, дивовижно ошатні. Горошеніе не спостерігається.Андрюша великі, середньою масою 7-8 грам, окремі до 10 гам (32х22 м), темно-рожевого кольору, подовжено-овальної форми. Смак гармонійний.Шкірочка при їжі не ощущается.Товарний вид відмінний.Кількість плодоносних пагонів 50-70%. Рекомендована обрізка плодових лоз на 6-8 очок.Стійкість до хвороб - вище середньої. Стійкість до морозів - до -23-24 ° СГібридна форма Андрюша звернула на себе увагу завдяки своїм великим товарним кистей, які на ринку ягоди мають високу популярність і конкурентоспроможність. На сьогоднішній день не довелося чути розчарованих відгуків виноградарів з приводу гібридної форми Андрюша, як це часто буває з новими формами...

60,00 грн.

Кардинал АЗОС

Кардинал АЗОС

Кардинал АЗОС(Кріулянскій x Кардинал)[АЗОС, Анапа, Росія]Синоніми: Кардинал-Люкс, Незрівнянний, К-41Кардинал АЗОС - столовий сорт винограду, середньо-раннього терміну дозрівання (120-125 днів). Кущі сильнорослі. Форма грона Цилиндроконические або конічна, іноді безформна, щільність середня, середньою вагою 450 г, але найчастіше формуються більші грона, що набирають масу 1 кг і більше. Ягоди округлі, великі і дуже великі, 27x25 мм, 7-9 г, кольором від червоно до темно-синього. М'якоть хрустка, гармонійного смаку з мускатним присмаком. Цукристість 17-21%, кислотність 6-8 г / л. Коефіцієнт плодоношення 1,3. Обрізка середня і довга на 6-12 очок. Урожайність висока. Пагони визрівають добре. Виноград Кардинал АЗОС сумісний з більшістю підщеп. Для даного сорту рекомендує застосовувати середню і довгу обрізку, залишаючи від 6 до 12 очок на втечу. Для винограду характерна злегка підвищена морозостійкість до -23 ° С і стійкість до основних грибкових захворювань. Колір плодів біло-зелений, після дозрівання він набуває золотистий відтінок. Смак плодів даного сорту гармонійний, вміст цукру становить 17 - 20%...

70,00 грн.