• Мускат перловий саджанці в контейнері

Мускат перловий

(Чауш рожевий x Перли Саба)

[ІВіВ ім. В.Е. Таїрова, Україна]
Мускат перловий - понад ранній столовий сорт винограду. Дозріває в середині серпня. Кущі сильнорослі. Лоза визріває добре, коричнева. Листя середнього розміру, округлі, п'ятилопатеве, сільнорассеченние, грубі, знизу зі щетинистим опушенням. Грона середнього розміру (середня маса 270 г), конічні або Цилиндроконические, середньої щільності або щільні. Ягоди середні, округлі, зеленувато-жовті. Шкірочка тонка. М'якоть м'ясисто-соковита з мускатним ароматом. Дегустаційна оцінка - 8,3 бала. Цукристість 16,2 г / 100 см3, кислотність - 8 г / дм3.
Урожайність - 85,2 ц / га. Морозостійкість Мускату перлового середня - 22ºС. Виноград уражається сірою гниллю, відносно стійкий до оїдіуму, среднеустойчив до мілдью. При обрізанні навантаження на виноградний кущ становить в середньому 40 очок із залишенням 4-5 очок на плодовому втечу.

Виноград
Вік саджанця Посадка 2023року
Термін дозрівання сверхранний
маса грона средняя масса 270 г
маса ягоди до 6 г
Колір ягоди зеленовато-желтые
Смак Мускатный
Функціональність квітки Обоеполый
Сила росту куща сильнорослый
Морозостійкість -22 °С
Стійкість до хвороб Средняя

Написати відгук

Будь-ласка ввійдіть чи зареєструйтеся для написання відгуку

Мускат перловий саджанці в контейнері

  • 60,00 грн.


Схожі товари

Лівія

Лівія

Лівія - столовий, штучно виведений, сорт винограду. Виноград Лівія селективно був отриманий Загорулько В. В. з столових сортів Фламінго і Аркадія .Етому сорту винограду притаманний високий рівень врожаю, період дозріваючи складає 3,5 місяці в сприятливому середовищі.Найчастіше кущі винограду Лівія - високі, з потужним і сильним стволом. Суцвіття характеризуються добре розвиненими товкачем і тичинкою. Укорінений молодий пагін має світло-коричневий колір, п'ятилопатеве листя. На 3 рік після посадки кущ принесе перший урожай.Повний визрівання однорічних пагонів досягається при перевантаженні врожаєм - 70-80%.Дозріла гроно цього сорту винограду характеризується крихкою структурою та має вагу 800-1000 гр. Сорт винограду Лівія має велику гроно, довжина досягає 30 - 35 см, частина їх має розгалужену форму. Кожна ягода винограду має сферичну форму, в діаметрі - 2,8 см і вагою - до 15 грам, приємний рожевий забарвлення. Ягода з м'якою, м'ясистої і дуже соковитою серцевиною, приємним мускатним запахом і вмістом цукру на рівні 25%, містить 1-3 дрібних кісточки. Так як шкірка винограду дуже м'яка, він не відчувається при їжі. Виноград Лівія може зберігатися протягом місяця без втрати аромату і форми.Листя, пагони і ягоди добре стійкі до захворювань, при належному догляді і обробці фунгіцидами рослина не уражається оїдіумом і мілдью. Добре вистоює морози до -21 ° С. Обрізка проводиться на 3-5 нирок...

80,00 грн.

Ніжний (К-878)

Ніжний (К-878)

Ніжний (К-878) (Вільдер х Перли Самба)[А.А. Кондрацкий, Київ, Україна]Синонім: НіжнийК-878 - столовий сорт винограду, виведений А.А. Кондрацьким від схрещування сортів Вільдер і Перли Саба. Кущі середньорослі, з короткими міжвузлями, листя слаборассеченние, ледь опушені знизу. Грона середнього розміру, округлі, гарного вигляду. Ягоди рожево-фіолетового кольору, масою 3-5 г, солодкі, з приємним мускатним (ізабелльним) смаком і ароматом. Врожайність середня. Листя слабо уражуються мільдью. Для сорту К-878 рекомендована обрізка плодових лоз на 4-6 очок.  ..

60,00 грн.

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний

Лівадійський чорний(Мегре Вагаас x Магарач 124-66-26).[НВФ «Ампелос», Україна]Лівадійський чорний - технічний сорт дозріває в середньо ранній термін, від першого листя до збору ягід не більше 130 - 140 днів (Ягоди чорного кольору наливаються соковитим соком вже до початку вересня). Квітка двостатеві. Гроно середня, циліндрична, рідше - циліндро конічна, крилата, середньої щільності, середня маса однієї знаходиться в межах 200-250 г. Ягода середня, округла, чорна, щільний восковий наліт обволікає сріблясто-синьої серпанком, приємного смаку, з тонким мускатним ароматом. Шкірочка тонка, міцна. Цукристість 21 -26%, кислотність 7-8 г / л. Урожайність 110-150 ц / га. . Кущі досягають свого максимального розміру на 4 рік вирощування. До цього часу здатні витримати навантаження до 60 - 80 очок, кількість плодоносних пагонів близько 80%. Кущі середньої сили росту, на кожен втечу припадати 1-4 грона. Кущі середньої сили росту, визрівання лози хороше. Навантаження до 30 очок на кущ при обрізанні на 2-3 очка. Сорт винограду Лівадійський чорний характеризується польовий стійкістю до мільдью, сіра гниль, оїдіум. Хвороби рідко відвідують його, але профілактична обробка повинна прісутствовать.Морозоустойчівость до -25 ° С. Рекомендується для приготування високоякісних легких і гармонійних десертних вин з тонами мускату, шоколаду, чорносливу. Дегустаційна оцінка - 8,0 бала (за 8-бальною шкалою).Особливість сорту полягає в оптимальних показниках кислотності і цукристості, а також в насиченому темному кольорі плодів, саме з цих причин його використовують для виробництва високоякісних легких десертних вин з нотками мускату, шоколаду та чорносливу...

80,00 грн.

Буффало

Буффало

БуффалоГерберт x Уоткінс) - (Herbert x Watkins)[Нью-йоркська Державна Експериментальна Сільськогосподарська Станція, Корнельский університет, США]Буффало - універсальний сорт винограду, селекції 1938 року. Ранньо-середнього дозрівання. Дозріває на початку вересня. Кущ сильнорослий, з довгими міжвузлями. Листя за формою і забарвленням схожі на сорт Лідія, знизу сильно опушені. Квітка двостатеві. Грона від середнього до великого розміру 200-500 г, пухкі, конічні. Ягода темно-синього кольору, кругла, масою 3-5 г, м'якоть неослізлая, солодкого смаку, з приємним гармонійним ароматом. Має оригінальний суничний смак. Сахаронакопленіе від 18 до 21%, при кислотності від 5,4 до 9,9 г / л. Сорт винограду Буффало відрізняється порівняно високою зимостійкістю -27 ... -30 ° С, стійкістю до мілдью і сірої гнилі ягід. При гарному догляді кущі сильнорослі, добре заплітають балкони, стіни будинків, тераси. Ягоди винограду можна вживати у свіжому вигляді, а також для приготування ароматного соку і вина...

80,00 грн.

Фіолетовий ранній

Фіолетовий ранній

Фіолетовий ранній(Північний (Сіянець Маленгра x В. амурензіс) x Мускат гамбурзький)[ВНДІВіВ ім. Я І. Потапенко, Росія]Фіолетовий ранній - універсальний сорт винограду з підвищеною стійкістю до хвороб і морозу. Квітка двостатеві. Гроно середньої величини (довжиною 15-17, шириною 10-12 см), конічна, часто лопастная, среднерихлая. Ніжка грона довга, зелена. Середня маса грона до 200 м Ягода середньої величини (діаметром 13-16 мм). Маса кожної ягоди 2-2,5 г, округла, фіолетово-синя з блакитно-сірим восковим нальотом. Шкірочка міцна. М'якоть соковита, дуже приємного смаку з оригінальним мускатним ароматом. Сік безбарвний.Насіння в ягоді 2-3.Фіолетовий ранній- конічні, пухкі грона, ягоди округлі, темно-фіолетові невеликі ягоди з сильно вираженим мускатним присмаком; довгі гребненожкі.Саджанці винограду з сланкими тонкими пагонами, з округлими, слаборассеченнимі листям. Листові пластинки слабовипуклоє, з гострими зубцями. Осіннє забарвлення листя жовта.Вегетаційний період від розпускання вічок до знімною зрілості ягід 134 дня.Для вживання в свіжому вигляді збір винограду проводять в першій декаді вересня, а для виробництва вина - в третій декаді вересня. Кущі середньої сили росту, без зрошення - слаборослиє. Визрівання однорічних пагонів задовільний.Сорт Фіолетовий ранній досить стійкий до мілдью і сірої гнилі ягід, уражається оїдіумом, бактеріальним раком. Стійкість до гроздевой листовійки і філоксери низька. Відрізняється підвищеною стійкістю до морозів (-25 ...- 27 ° С).Ранній термін дозрівання ягід в поєднанні з низькою кислотністю, мускатним ароматом і пухкої гроном роблять цей сорт цілком придатним для вживання ягід в свіжому віде.Сахарістость сусла досягає 16-22 г / 100 мл. Невисока кислотність ягід (3,8 г / л) визначає придатність сорту для приготування високоякісного ароматного виноградного соку, дегустаційна оцінка якого досягає 8,9 бала. Марочне десертне вино Мускат степова роза, готують на батьківщині сорти в Новочеркаську, відрізнялося високою якістю, гармонійністю, сильно розвиненими тонами троянди в букеті і смаку...

80,00 грн.

Рубіновий ювілей

Рубіновий ювілей

Рубіновий ювілей - гібридна форма винограду селекції Крайнова В.Н. Ранньо-середній терміну дозрівання. Ягоди дозрівають до кінця серпня, але краще почекати до середини вересня, потім знімати. Справа тут не тільки в сахаронакопленіем - виявляється, Рубіновий ювілей забарвлюється в «зрілий» колір набагато раніше, ніж ягоди придбають всі ті якості, що притаманні зрілому винограду. Кущі середньої і вище середньої сили росту. Квітка двостатеві. Гроно Цилиндроконические, середньої щільності і пухка, велика, масою 600-1000 р Грона Рубінового ювілею насичено червоного кольору Ягода овально-циліндрична, велика, масою 10-15 г, насичено-червоного кольору з рубіновим відтінком. Смак з відчутними мускатними, рожевими і суничними нотами, м'якоть м'ясисто-соковита. Шкірочка з'їдається. Гарний і солодкий, але також незвичайною стійкості плодів до зберігання і перевезень. Горошітся редко.Не боїться ні борошнистої роси - оїдіуму і мілдью, ні різного роду гнилей, ні інших бактеріальних хвороб винограду. Правда, не дуже стійкий до осам. Урожайність сорту висока, потребує нормуванні очками і пагонами. Обрізають на 6 - 8 очок, залишаючи в нормі 35 на кущ. Вимагає обов'язкових укриття на зиму, так як максимально до -22 ° С. Боїться дощів...

80,00 грн.